diumenge, 5 de setembre del 2010

Arrieu les veles! Poseu rumb a sobrevent! Subjecteu les cordes!


Banda sonora de l'entrada, encèn abans de seguir

Ara sí que sí. Abandonat l’agost, deixant enrere el poble, les classes de repàs a xiquets i, sobretot, el sol i altes temperatures d’aquest estiu que recordarem durant uns anys, marxe demà a Colònia de nou, aquesta vegada, per quedar-m’hi.

En aquest cas, vull dedicar-li un poc més de temps al blog en la que serà la meua segona incursió a la ciutat però la primera d’”oficial”. Per això anirem a pams:

Característiques del viatge

Vol directe:

VLC - CGN

DIA: 06.09

HORA: 20:15 - 22:40

PREU: 30€ anada

COMPANYIA: Air Berlin

FACTURACIÓ D'UNA MALETA FINS 20KL INCLOSA

VIATGERS: Mon pare, ma mare i jo


Sí, aquesta vegada m'acompanyen els meus pares, que després d'haver treballat tot l'estiu coincideixen ara les seues vacances i em faran de traginers d'allò que no puga portar en la meua maleta. El plan és, ajudar-me a la compra dels mobles bàsics per a la meua habitació (un llit, una taula i un sofà-llit), també que descansen i visitar la ciutat així com els seus voltants.


Així que, sols a una alba de l'eixida, em dedique a quedar amb gent que feia temps que no veia i acomiadar-me, i com no, penedir-me de no haver començat abans l'arreplega. I és que, després de viatgets per l'estranger i anades i tornades setmanals a Castelló, mai m'havia trobat davant del repte de fer una maleta (en aquest cas, 3 quasi per a mi, més les bosses com a equipatge de mà) tan complexa.


Llista provisional resumida:


Tota la roba d'hivern que tinc, una part de la d'estiu, impermeables, sabates, paraigües, productes d'higiene i utensilis, roba de llit, la dolçaina, ordinador, càmera, mp3, tots els cables corresponents, bateries, documentació (d'identificació, de la universitat, del pis, sanitària...) i per últim, menjar i més menjar (llonganissa seca "a punta 'pala" i pernil per les cases que vaig visitar en la primera incursió a Colònia).






Per anar fent boca, us deixe uns videos que he trobat de la ciutat de Colònia:

1 comentari:

  1. Jajaja ¡música perfecta!

    Yo mañana bajo a VLC a hacer mis maletillas :S el otro día bajamos lo que había en casa de Jose, y tengo demasiada porquería.

    ¡¡éxito perleta!!

    ResponElimina